onsdag den 28. november 2012

Minimuffins med chokolade og jordbærstøv (glutenfri)

Der er travlt på mit studie og vi alle er optagede af vores tegneprojekter..

De her små chokoladeskatte skulle gerne give et lille smil i disse travle dage, hvor vi er ved at gøre klar til midvejskritik..


Chokoladebidder
30 små muffins eller 1 springform

100 g smør
200 g chokolade
200 g sukker
4 æg
kakao og jordbærpulver til pynt

1. Forvarm ovnen på 180 C
2. Smelt chokolade og smør over vandbad
3. Når chokoladen og smørret er smeltet, så tag skålen af varmen og rør sukkeret i - rør godt
4. Når massen ikke er for varm længere, så rør æggene i lidt af gangen
5. Fyld formene - 1 spsk i hver - og bag i ca. 10 minutter. De hæver lidt op, men vil falde sammen, når de afkøles. Hvis du bager en hel kage, så fór en springform og bag i ca. 30 minutter.

Lad kagerne køle af og pynt med drysset kakao og jordbærpulver.




<3


Følg med på Instagram @kjegind
Bloglovin - her
Facebook - her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar