fredag den 15. marts 2013

Banankage (glutenfri)


Der er kun én ting at gøre, når der ligger plettede bananer i frugtkurven - kage.
Denne kage er ikke super usund, så den kan vist godt spises med god samvittighed:)
Den er svampet og fyldt med store chokoladestykker - god med en klat creme fraiche eller bare plain..

Banankage med chokolade

3-4 modne bananer
8 dadler
3 dl basismel
1 tsk bagepulver
1/2 tsk natron
2,5 dl groft hakket chokolade
2 æg
110 g smør, smeltet - let afkølet
1,25 dl form for yoghurt, skyr, creme f.
1 tsk vanilje
skal fra 1 øko appelsin
Mandelflager

1. Tænd ovnen på 190 C
2. Mos bananerne og dadlerne
3. Bland de tørre ingredienser, chokolade og appelsinskal
4. I en anden skål rør æg, yoghurt og smeltet smør sammen
5. Rør det våde i det tørre og til sidst rør bananer og dadler i
6. Hæld i en smurt brødform, drys med mandelflager og bag i ca. 50 minutter

Lad kagen køle godt af, før den skæres, da den er meget fugtig og har brug for at sætte sig..




Følg med på Instagram @kjegind
Bloglovin - her
Facebook - her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar