De her små chokoladeskatte skulle gerne give et lille smil i disse travle dage, hvor vi er ved at gøre klar til midvejskritik..
Chokoladebidder
30 små muffins eller 1 springform
100 g smør
200 g chokolade
200 g sukker
4 æg
kakao og jordbærpulver til pynt
1. Forvarm ovnen på 180 C
2. Smelt chokolade og smør over vandbad
3. Når chokoladen og smørret er smeltet, så tag skålen af varmen og rør sukkeret i - rør godt
4. Når massen ikke er for varm længere, så rør æggene i lidt af gangen
5. Fyld formene - 1 spsk i hver - og bag i ca. 10 minutter. De hæver lidt op, men vil falde sammen, når de afkøles. Hvis du bager en hel kage, så fór en springform og bag i ca. 30 minutter.
Lad kagerne køle af og pynt med drysset kakao og jordbærpulver.
<3
Følg med på Instagram @kjegind
Bloglovin - her
Facebook - her