mandag den 17. december 2012

Kokoskager med hindbær (glutenfri)



Giv et hjerte til en du holder af eller tage dem med til julehygge.. 

Kagerne er uden laktose og æg, men sprøde og smagfulde.

Kokos-hindbærsnitter
8 hele hjerter

150 ml mandelmel
75 ml kokosmel (fint mel)
1/4 tsk natron
1/4 tsk salt
75 ml kokosolie, smeltet
60 ml honning/agave
1 spsk vaniljeekstrakt
ca. 4 spsk hindbærmarmelade



1. Sigt mandelmel, kokosmel, natron og salt i en skål - stil til side
2. I en anden lille skål bland den smeltede kokosolie, honning og vanilje
3. Hæld det våde i det tørre og ælt grundigt. Lad dejen stå køligt (ikke på køl) en halv time
4. Rul dejen ud imellem to stykker bagepapir til den er 2 millimeter tyk
5. Udstik i den form du ønsker
6. Afkøl de udstikkede kager i køleskab i 10 minutter, imens tændes ovnen på 175 C
8. Bag i ca 5 minutter til kager er let lysebrune - det går meget hurtigt, så hold øje! Der skal evt. bages over to omgange..
9. Lad kagerne køle helt af og smør så et tyndt hindbærmarmelade ud og læg låg på..

Opbevar kagerne i en lufttæt beholder indtil de skal lægges sammen med marmeladen - derefter bliver de bløde..



Følg med på Instagram @kjegind
Bloglovin - her
Facebook - her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar