søndag den 16. september 2012

Forskelligfarvet rødbedesalat med sur hyldeblomstdressing

Rødbeder - igen! 

Denne udgave er dog i flere farver, sprød og frisk.. Det er ikke hver dag, der er frit valg imellem forskelligfarvede rødbeder, men når de er der, så må man slå til!
Jeg købte dem i sidste weekend til Nordic Taste, hvor der var et skønt udvalg af nordiske grøntsager. Jeg købte 1 kg bland-selv-tomater i forskellige former og farver, blå kartofler og disse rødbeder.

En hurtig salat - simpel og smuk!


Forskelligfarvet rødbedesalat

5-6 forskellige rødbeder - disse varianter er ofte små
1 bundt kørvel
2 spsk hyldeblomstmarmelade
1 spsk æbleeddike
1 spsk god olie

1. Skræl rødbederne og skær dem i tynde skiver - læg alle skiverne i iskoldt vand
2. Rør dressing sammen
3. Dræn rødbederne, når de er blevet sprøde
4. Vend rødbederne i dressingen og pynt med kørvel

Simpel, frisk og smuk - hvis du ikke liige ligger inde med en hjemmelavet hyldeblomstmarmelade, så brug i stedet en grov appelsinmarmelade i stedet.

PS: Beklager billedekvaliteten!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar