tirsdag den 1. maj 2012

Chokolademousse af avocado med varme blommer (glutenfri)



Ren lækkerhed! Chokolademousse, hvor flødeskummen erstattes med avocado - så kan den næsten spises uden at have dårlig samvittighed..
Avocadoen kan man næsten ikke smage og det der kan smages er absolut ikke dårligt.. Det er en rigtig god måde at lægge kalorierne en smule om.
Den får ikke den samme luftige konsistens som kendt i en rigtig mousse med riigeligt flødeskum, men smelter i munden og er fyldig ligesom den ægte vare..
Den toppes lige med blommer vendt i smeltet sukker, så der dannes en skøn blommesirup og møre blommestykker.. 


Det er da ikke til at stå for!


Chokolademousse af avocado med varme blommer
Til 4-6 personer

Mousse
2 modne avocadoer
200 g chokolade - ønsket 
1/2 tsk vaniljeekstrakt
1/4 tsk instant kaffe, smuldret
smag til med honning

1. Blend avocadoerne til helt cremet
2. Smelt chokoladen
3. Pisk chokoladen langsomt i avocadoen
4. Smag til med kaffe, vanilje og honning
5. Portioner ud og stil på køl - minimum 1 time

Varme blommer
2 blommer
1 spsk sukker

1. Varm sukkeret på en pande til det smelter
2. Imens skær blommerne ud i tern
3. Kom blommerne på panden og lad det boble op omkring blommerne til de er gennemvarme og skrallen let slipper frugtkødet. Sukkeret og saften fra blommerne danner en smuk rød sirup


Nam nam!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar