mandag den 13. februar 2012

Appelsinsalat med pinjekerner og brøndkarse (glutenfri)

Det er stadig lidt sæson for de skønne navel appelsiner. Opskriften her er fra min kærestes mor, som altid har en god ny salat til søndagsmiddagen. 
Denne her er det rene slik og komponenterne går virkelig op i en højere enhed..



Appelsin-salat
Til 4 personer

4 appelsiner
1 pose eller 1 dl pinjekerner, ristede
1 potte brøndkarse
4 spsk olivenolie
Grove saltflager

Enkelt, men godt:
1. Rist pinjekernerne på en tør pande - pas på, det går pludselig stærkt. Lad dem køle af på køkkenrulle
2. Skær skrællen og det hvide af appelsingerne og skær dem skiver på 0,5 cm.
3. Læg appelsinerne op på et fad med stor overflade, hæld olivenolien over, drys med saltflager, pinjekerne og top med brøndkarse.


Følg med på Instagram @kjegind
Bloglovin - her
Facebook - her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar